Verhuur

Bij onze eerste afspraak komen we ter plekke om het pand te bekijken en bepalen we samen met u een correcte huurprijs. Vervolgens plaatsen we uw eigendom ‘te huur’ in ons aanbod. We maken afspraken met kandidaat huurders en doen de bezichtigingen. Ook gaan we na of de kandidaat huurder over voldoende financiële middelen beschikt om de huur te betalen. Indien geschikt, stellen we u de kandidaat huurder voor; u heeft hierin natuurlijk steeds het laatste woord.

 

In het volgende stadium stellen we het huurcontract op. We maken een uitgebreide plaatsbeschrijving en vullen deze aan met professionele foto’s, beide documenten worden opgestuurd naar de registratie.

 

Bij de sleuteloverdracht staan we ook in voor de overdracht van de meterstanden (gas, water, elektriciteit) en jaarlijks zorgen we voor een indexatie van de huurprijs. Tijdens de huurperiode kan de huurder bij ons terecht met al zijn vragen en opmerkingen. Indien er zich toch problemen voordoen, begeleiden wij u graag op een efficiënte en correcte manier.