Verkoop

Persy Vastgoed gaat geen inspanning uit de weg om uw woning, appartement, bouwgrond of opbrengsteneigendom in de kijker te plaatsen. Als uw makelaar begeleidt en ondersteunt Persy Vastgoed u bij alle stappen in het ganse proces om uw project succesvol te verkopen.

 

Tijdens een eerste kennismaking brengen we het te verkopen pand in kaart en voeren we een objectieve en marktconforme schatting uit met behulp van verschillende schattingsmethodes. Hierdoor krijgt u een zo correct mogelijke prijsraming die rekening houdt met alle belangrijke factoren.

 

Bij een volgende ontmoeting stellen we uw verkoopdossier samen en maken we de praktische planning. We geven u ook nog enkele nuttige en persoonlijke tips voor het verkoop klaar maken van uw woning.

 

Met onze sterke publiciteitsmiddelen zetten we uw vastgoed extra in de kijker. We maken gebruik van professionele fotografie die uw eigendom op zijn mooist vastlegt. Uw pand zal niet enkel via traditionele kanalen zoals onze website en via mailing zichtbaar zijn, maar we zorgen voor een ruime aanwezigheid in het straatbeeld door onder andere opvallende panelen en richtingaanwijzers.

 

Uw makelaar is een vertrouwenspersoon doorheen het ganse traject. Wij zijn aanwezig bij geplande bezoeken van potentiële kopers en staan in voor de volledige afhandeling van de uiteindelijke verkoop, tot en met de overdracht van de sleutels en meterstanden. 

Persy Vastgoed vertegenwoordigt niet alleen uw eigendom, maar ook u!